Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Zakup Kontrolowany - Megane RS

pitios

Rekomendowane odpowiedzi

Ta policyjna po tej przygodzie z rampą była pozaginana calutka. Dach w szpachli zapewne, błotniki tylne ze słupkami też resztę może ktoś powymieniał albo też poszpachlował. Dla mnie to szrot nie warty żadnego zaintereosowania.

Tak to ta sama. Przed dachem miałą dzwon przodem :)

Mam jej pełną historię po VIN z ASO ;)

Nie warto

Z tego co pamietam to nawet obecny właściciel kręcił zdrowo licznik i już tę sprawę kiedyś poruszano (łgał jak ta lala)

Co do wyeksploatowania aut policyjnych to kolega który to napisał jest w mega wielkim błędzie... Akurat ten konkretny egzemplaż powinien mieć raptem 4 dziurki w desce (po prawej stronie od panelu) gdzie był zamontowany wyświetlacz. Cała reszta osprzętu była zainstalowana tak iż nie było ingerencji w seryjne wyposażenie (cięcie, dziury itd.)

Co do reszty aut popolicyjnych - prawda jest taka że te auta mają ogromne przebiegi i to jest winne ich zużyciu wewnątrz, a nie że policjani nie dbają. Obecnie wciąż jeżdzące Meganki w Policji warmi i mazur mają przebiegi po około 500 tys km!!!!!!

• 1 miesiąc temu...

Witam, rozglądam się za Megane RS i związku z tym pytanie do forumowiczów czy ktoś z Was oglądał bądź z doświadczenia może coś napisać o egzemplarzu z poniższego ogłoszenia?

http://otomoto.pl/C28475081.html?output=web

Shymek w powyższym temacie wspomniał o nieoryginalnych kratkach w zderzaku oraz o innym środkowym panelu, zmieniarce,schowku oraz o innym kolorze hamulca ręcznego.

Dodatkowa prośba o rozkodowanie nr VIN VF1CM0M0633435428. Próbowałem rozkodować ale we wszystkich znalezionych dekoderach podaje mi jakieś bzdury typu rocznik 2003 itd.

Z góre dzięki za wszelkie informacje.

Edytowane przez _dzozef

To dodam jeszcze nieoryginalną poduchę :( Megane w standardzie miała tempomat i blokadę prędkości

Panel wygląda na carbonowy (duża gęstość włókien) lub jakiś podobny ale patrząc po przodzie i poduszce lepiej sobie odpuścić to auto ;)