motomaniak111 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy ktoś się orientuje czy dywaniki od MIII podejdą do MII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold002 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Jeśli dywaniki to niemieckie Petex. Kupowałem 2 razy, raz takie za 60,a 2 raz takie za 80.Ogólne Badziewie. Ojcu kupiłem Petexy i naprawdę dużo lepsze. To jest oczywiście moje prywatne zdanie. ;) Podzielam Twoje zdanie. Też kupowałem petexy i są naprawdę fajne. Pewne, że nie kupujesz kota w worku, tylko porządną rzecz. http://dobre-betonowe-szamba.pl/ Edytowane 26 Maja 2016 przez witold002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Link Ktoś coś wie na temat tych dywaników? Jak z jakością? Przemieszczaniem się? Ogólnie bardzo mi się podoba opcja, że z tyłu są długie dywaniki, bo mam kombi, gdzie jest większy rozstaw osi niż w HB. Ktoś coś oceni z własnego doświadczenia? PS: dla potomnych: "Dywaniki Welurowe Premium Renault Megane II 02-08r (4942534705)", sprzedający: autodywaniki_pl, cena: 89,99 zł Opis: Nasze dywaniki są dopasowane do wnętrza samochodu;Wykonane zostały z wykładziny o grubości około 8mm ( welur strzyżony); Wykładzina jest łatwa w utrzymaniu w czystości; Napis wykonany techniką Flock; Komplet obszyty jest przędzą ( grubą nicią); Spód dywanika - guma, która zapobiega przesiąkaniu; Dywaniki są sztywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Kupowałem w tej firmie dywaniki LUX. Wykonanie i dopasowanie na bardzo wysokim poziomie. W moim przypadku okazały się nawet lepiej dopasowane niż dywaniki oryginalne. Po prostu w przeciwieństwie do oryginałów przykrywają znacznie większą powierzchnie podłogi. Dywaniki są grube (każdy dywanik waży ponad 1 kg) i chyba nawet lekko wyciszają odgłosy spod auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Z tyłu idealnie pasują do kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Do kombi muszą być trochę dłuższe, wyślij im info na maila, że potrzebujesz dłuższe do kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A miał ktoś z Was styczność z jakimiś tańszymi produktami? Muszę kupić jakieś dywaniki na lato, ale nie wiem na które się zdecydować. Mam samochód po lifcie kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawu Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ktoś coś wie na temat tych dywaników? Jak z jakością? Przemieszczaniem się? Ja też zakupiłem dywaniki w wersji LUX. W odróżnieniu od Pawła mogę powiedzieć że tylko spasowanie jest na wysokim poziomie. Jak zamawiałem to nie określiłem że mam kombi (bo nie wiedziałem że są różne) i pierwotnie dostałem nie pasujące. Po korespondencji mailowej dosłali mi pasujące. Po przejechaniu 7 tyś km (koniec lipca - początek listopada) dywanik kierowcy wygląda jak na zdjęciu. Producent nie uznał reklamacji. Generalnie nie kupię po raz drugi u tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi2k4 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Trochę odkopię temat, czy ktoś znalazł fajne dywaniki welurowe, ze rzepem na spodzie? Chciałbym wymienić te, które mam teraz właśnie przez brak rzepu, przez co dywaniki ciągle przesuwają się pod pedał gazu i zahaczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi