HELLDAN24 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć ! Ostatnio zauważyłem że w trakcie jazdy - jak i na postoju komputer zachowuje się nieco inaczej - krzaczy podczas wyświetlania, pokazuje dodatkowe niezrozumiałe znaki, które samoistnie się zmieniają, czasem zapali się na komputerze (nie na desce) ikonka świec żarowych, która po chwili znika - mimo iż np. silnik jest rozgrzany. Dodatkowo komputer podczas jazdy się wyłącza nie wskazując żadnych informacji. Wygląda to mnie więcej tak, aczkolwiek z dnia na dzień jest dużo gorzej. Dzięki za sugestie. Pozdrawiam Już powinno być OK. Edytowane 11 Maja 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A sprawdzałeś poziom oleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLDAN24 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wszystkie oleje były wymienianie początkiem lutego. Problem na razie ustał, komputer wyświetla prawidłowe i jasne komunikaty - kluczowym momentem było dolanie paliwa do baku - choć nie jechałem na rezerwie, zawsze staram się mieć przynajmniej jedną kreskę w zapasie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solaris84 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ponawiam pytyanie wczoraj zauważyłem w mojej megance takie same objawy co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLDAN24 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Cześć Kuba, spróbuj tej metody, to jest jeden z komenatrzy umieszczonych pod filmem. Przytoczę. W dniu dzisiejszym u mnie też problem przestał istnieć, komputer działa i wskazuje normalnie, wydaje mi się, że to dzięki usunięciu, zresetowaniu błędów w trybie testowym komputera, wyczytałem o tym na jednym z forów, nie wiem czy się Pan w to wczytywał ale (start silnik z jednocześnie wciśniętym przyciskiem funkcyjnym z prawej manetki, wyjście z trybu czarny bolec przy zegarach a resetowanie to dłuższe przytrzymanie albo bolca albo tego funkcyjnego) nie mam tez pewności czy to dzięki temu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekzpodpiatki Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Rownież męczę sie z tym problemem, zaczęło się w lutym, a że były mrozy to myślałem, że to jest powodem "krzaczenia" no ale mamy maj, więc na mrozy nie mogę już winy zwalić. Metody z trybem testowym próbowałem, ale nie pomogła, na tą chwilę komp nie wyświetla nic. Bardzo bym się ucieszył jakby ktoś znalazł rozwiązanie tego irytującego zachowania wyświetlacza komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi