lolo32 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-lift-2-0-dci-150km-navi-C28768829.html# Ostrzegam przed komisem "Adicar" Kolberga 59a w Opocznie woj łódzkie. Auto miało być super jak w opisie a wyszło jak zawsze, centralny dzwon z przodu, cały zderzak w szpachli wogóle inny kolor a sprzedawca twierdzi ze to jest plastik i ma inny odcień fabrycznie. Przebieg na budziku 190K pytam pana kiedy był ostatni przegląd, odpowiada że wg książki potwierdzonej w serwisie przy 176K w zeszłym roku w maju...Uświadomiłem pana, że serwis ma stan 196K w styczniu tego roku... wiecej się nie dowiedziałem bo zostałem wyrzucony z placu... Generalnie bardzo fajny egzemplarz tylko nie wiadomo co oprócz zderzaka zostało uszkodzone. Chętnie bym się nim zainteresował ale chamstwo sprzedawcy nie zna granic 200km poszło na marne ale podróze kształcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Na zdjęciach już widać, że zderzak ma inny kolor. Ty z opoczna, komis z opoczna to gdzie te 200km? ;) Zresztą kto jeździ 200km oglądać auto jeszcze z komisu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo32 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 miałem na niego ochote bo wypas i ładnie utrzymany( tylko plastiki w bagażniku troche porysowane i wycieraczki z przodu nie oryginalne) a zderzak to po kontakcie z psem można wymienić, ale koleś zaczyna ścieme puszczać to się zdenerwowałem... jestem z opoczna ale już nie mieszkam tam i 100 w jedną strone jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi