kulpina Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam ponownie, napisałem już jeden temat z rozpoznaniem samochodu i otrzymałem konkretną odpowiedź, ale gdy spytałem o kontrolki i bezpieczniki to moderator stwierdził, że przy rejestracji znajdę jakieś linki.. Włączyłem ponownie proces rejestracji i nic nie znalazłem.. Więc nie wiem dlaczego tam mnie skierował. W internecie nie mogę znaleźć spisu kontreolek licznika oraz bezpieczników.. a patrzyłem w instrukcje to są ale od innygo licznika niż ja mam, a ja posiadam taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Kolego, wszytko czego potrzebujesz znajdziesz na tym forum, wystarczy dobrze poszukać. Zarówno wykaz bezpieczników i instrukcje, w której będą informacje o kontrolkach licznika powinny być i na pewno są w dziale download. Tam też je powinieneś znaleźć. Linkować chyba już nie muszę. :unsure: Edytowane 6 Maja 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpina Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 W dziale download jest instrukcja do megane I phI, a megane I phII, którą potrzebuje to nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Na stronce PIKURa jest sporo informacji magane. Trafiłbyś tam również poprzez to forum, a wątek jest zatytułowany: Instrukcje obsługi (co więcej, jest on przyklejony i widnieje zaraz na górze strony). Tu link: http://megane.com.pl/topic/129-instrukcje-obslugi/page__view__findpost__p__872. W tym poście masz link do tej stronki. Edytowane 6 Maja 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 http://megane.com.pl/files/download/169-instrukcja-obslugi-scenic-i-phii/ licznik w sceniku 1 ph 2 jest identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Odświeże temat. Jest o bezpiecznikach więc mogę się "dosiąść" :) - Macie w komplecie wyciągacz do bezpieczników? U mnie brak. Patrzyłem na szrocie, nie trafiłem. Jakiś znajdę, ale spytałem. - Co do bezpieczników to macie sprawdzone produkty czy brać jak leci? Naszły mnie takie drobiazgi.... Edytowane 8 Stycznia 2014 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja kupowałem takie jakie były na stacji. I sobie jeżdzą na zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi