Filibs Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam ! Mam zamiar przyciemnić szyby z tyłu i nie wiem za bardzo jak zdjąć boczek . Mam korbę z tyłu i nie ma głosnika w drzwiach. ma ktos moze schemat z instrukcja jak to zrobic albo moze ktos mi napisze jak to zrobic krok po kroku tak abym widzial całą szybę :) . Będę bardzo wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 W forumowym downloadzie jest manual dokładnie do tych drzwi w megance I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filibs Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 http://megane.com.pl/files/file/97-instrukcja-megane-i-ph-i-14-20/ tu niestety tego nie ma jak odkrecic boczki Dodano: 12 maj 2013 - 17:33 dobra dzieki kolego, znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A czy ja odsyłałem do instrukcji auta?? W downloadzie są 4 działy i jeden jest taki z manualami przygotowywanymi przez użytkowników forum. Zwie się "Poradniki- tutoriale". (ten największy) Tam, na którejś z ostatnich stron z tematami jest ten o który pytasz. Jest daleko w liście tematów, bo już dawno tam jest wstawiony. No dobra, sprawdziłem jest na środku, bo 5 strona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hummerh4 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 I jak poszło kolego? Zdjąłeś te boczki? Ja też mam zamiar zdejmować bo chce dostać się do klamek zewnętrznych ( idą do malowania ) i trzeba zdjąć boczki... A wiesz może jak zdjąć kolbke od podkręcania szyb ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 normalnie pociągnąć ją do siebie i zejdzie ,rozebranie boczka w megane to kilka minut,niema tam nic trudnego ,kilka torxów i same spinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hummerh4 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Aaha dobrze wiedzieć A te spinki w boczkach się nie zrywają jak się je pociągnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 tak to są takie kołki ,jest jeszcze masa uszczelniająco-klejąca rozprowadzona bo obwodzie boczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hummerh4 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 aaha :) yhh nie mogę z tą kolbką od podkręcania szyb dojść do ładu.. Ciągne ale boje sie ze urwe to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Wokół osi korby jest plastikowy kołnierz. Wciskasz ten kołnierz w korbę i po szarpnięciu korba schodzi z osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi