zetu Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Mam problem z wirującymi obrotami w megance 2001 1,4 16v .WYMIANA KROKOWEGO nic nie dała ,obroty rzędu 1,5-1.9 i co spadną do 1,2 za chwilę znowu skoczą pod 2000.nie wiem co jest tego przyczyną. Myślę, że może zabrudzona jest przepustnica ale nie wiem jak się zabrać za jej wyczyszczenie.Proszę o pomoc. zetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Ściągnij sobie manual --> TUTAJ Edytowane 13 Maja 2013 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 manual jest do Megane przed liftem,a z opisu widać kolega ma auto po lifcie ,a tam jest już inna przepustnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Spójrz jeszcze raz. :) Dodam, że przed tygodniem sam bawiłem się w czyszczenie przepustnicy i wymianę uszczelek kolektora dolotowego i manual okazał się bardzo pomocny. Zainteresowanym mogę również zdradzić, gdzie można tanio zaopatrzyć się w uszczelki kolektora i w cenie jednej z ASO kupić cały komplecik. :) Edytowane 13 Maja 2013 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 manual jest do Megane przed liftem Chyba się jednak mylisz Andrzeju :lol:Pomijam, fakt że kolega zetu sam namieszał; niewłaściwy tag przy temacie, niewłaściwy dział. Oba problemy naprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) he h wcześniej był inny link ,który prowadził do mojego manuala ,i mój post odnosił się do tamtego posta ,wyedytowanego już nie czytałem ,a wiem co widziałem :lol: . teraz się wszystko zgadza :) Edytowane 13 Maja 2013 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasbb Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Objawy jak u mnie. Przy czyszczeniu wymień sobie uszczelki przy przepustnicy (dwie). W ASO bez problemu kupisz. Problem powinien minąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi