angielski12 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Jak w temacie, da rade to zrobić? Kluczyk nie chce sie przekrecic na pierwsza pozycje, gdy juz po wielu probach sie uda to dziala normalnie, jade w trase i pytanie czy jak stacyjka całkiem wysiadzie to da sie go jakos odpalic? Myslałem zeby wypiąć tą kostkę i na niej przekręcić np. srubokretem, czy odpale tak auto? PS. nie jestem złodziejem samochodów tak dla jasności :) Edytowane 16 Maja 2013 przez angielski12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Kluczyk nie chce sie przekrecic na pierwsza pozycje Poruszaj kierownicą i próbuj przekręcić kluczyk w stacyjce. Nie znam się, ale i tak musisz wsadzić kluczyk w stacyjkę i przekręcić do zapłonu, żeby zlikwidować blokadę kierownicy i immo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Żeby wypiąć kostkę to musisz wymontować stacyjkę.Żeby wymontować stacyjkę musi się obracać kluczyk.Można uciąć te przewody od stacyjki i zewrzeć same przewody do odpalenia silnika,ale i tak trzeba przekręcić kluczyk,żeby nie było blokady kierownicy jak pisze P_r_z_e_m_o .Moja rada ,trzeba wymienić stacyjkę puki się jeszcze da obrócić kluczyk,potem trzeba będzie rozwiercać albo ciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angielski12 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 kupiłem używaną ale oryginalną stacyjkę z kluczykiem i przesmarowałem smarem do broni starą i zaczęła działać xD ciekawe na jak długo, ale w razie czego mam teraz w zapasie :) dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi