qla Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Panowie co możecie o tym powiedzieć? http://allegro.pl/grand-scenic-2-0-16v-climatron-6-bieg-polecam-7os-i3255357670.html Przebieg wyjątkowo niski, ale, że niby 2-gie auto w rodzinie... Aha... nie wiem dlaczego, ale jak zawsze oglądam zdjęcia z prawego profilu to mam wrażenie, że zderzak malowany... (i to w większości ogłoszeń to widze..;]) no i kwiestia ceny... nie za dużo? bo aż tyle nie mam, a nie wiem, czy jest o co się targować:) Drugi z Turbo.... http://moto.gratka.pl/tresc/renault-scenic-grand-scenic-7-osobowy-15175368.html#05ed28a683a9e16e,1 I znowu mam wrażenie, że zderzak malowany...;] Edytowane 17 Maja 2013 przez qla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu60 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Linki nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ten turbo całkiem fajny ale piszę z telefonu więc że zdjęć nie będę wróżyć. Wg opisu od pierwszego właściciela i krajowy tylko pamiętaj że jest rejestrowany na 5 miejsc i jakbyś bez zmiany na osobowy kogoś w trzecim rzędzie wiózł to możesz nawet dowód stracić. Myślę że jak nikt nie widzi większych nieścisłości że zdjęć to warto się zainteresować. Szkoda tylko że bez temperatur ale to i tak bogata wersja i są szanse że ma widoczną historię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A co mozecie powiedzieć o tym z Nowego Tomyśla? Nie ukrywam, że bliżej... http://allegro.pl/grand-scenic-2-0-16v-climatron-6-bieg-polecam-7os-i3255357670.html ja sam widzę, ze chyba nie ma naklejek na tylnym progu...ale czy wszystkie miały ? Na 4 zdjęciu szpara drzwiowa nie za duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Naklejki powinny być, ktoś opisywał jak wyglada po pewnym czasie próg kiedy jej nie ma. Jeżeli chodzi o szparę to raczej wynika z kąta z jakoego zrobiono zdjęcie. Poza tymi naklejkami wydaje się że jest OK, wyłącznika ESP nie zauważyłem, jak masz blisko to pojedź zobaczyć. Trochę w przebieg nie chce mi się wierzyć ale kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 No cóż,auto dostało raz porządnie w przód z lekkim przesunięciem na lewo,potem jeszcze jakiś drobiazg,bo malowany był sam zderzak.To tyle z pierwszego zdjęcia.Trzecie z kolei to już istna feria barw i odcieni a to sugeruje,że auto przygód drogowych miało znacznie więcej.Przebieg nierealnie niski.Szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi