winp Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 witam, bardzo bym prosił o jakiekolwiek uwagi odnośnie tej oferty http://otomoto.pl/renault-megane-super-stan-oryginalny-przebie-C29160231.html Czy zna ktoś możliwośc sprawdzenia historii pojazu po numerze VIN (numer poniżej) vin: VF1KMRG0632996819 z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Przebieg zdumiewający, na przed ostatnim siedzeniu chyba przetarte siedzenie, musiał byś na to zwrócić uwagę. Z samochodem możesz jechać do ASO powinni być w stanie sporo na jego temat powiedzieć. Ale ja w takie przebiegi nie wierzę. Notabene klima manualna, brak tempomatu, wersja przed liftem wersja niezbyt bogata w stosunku do ceny. Edytowane 25 Maja 2013 przez d3bian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom91 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 zdjecia robione w jednostce strazy pożarnej w białymstoku. jezeli to coś wnosi do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Do dokładnego przejrzenia tył (nie widzę naklejek) oraz prawy przód (kiepskie pasowanie).Siedzenia za mocno zużyte jak na tak niski przebieg.Auto wygląda na świeżo "uszlachetniane" do sprzedaży-ślady po praniu,niewyschnięte plamy,brak dywaników.Zresztą to przecież sztuka świeżo sprowadzona-więc może się okazać że przy kupnie mogą być jakieś propozycje np.niższa cena na umowie. Jeśli ktoś lepiej się orientuje to niech mnie porawi-dziwi mnie nieco zestawienie podstawowej tapicerki z owymi ksenonami i skórą na gałce i kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 1. Zużycie wnętrza wskazuje na dużo większy przebieg. 2. W marcu sprowadzony, doinwestowany i już do sprzedania, jaki sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi