Delongi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Pozdrawiam po długiej przerwie. Panowie szukam kolejnej megi. W padło mi w oko ogłoszenie bo mam ok 120km . Dzwoniłem do gościa auto niby jest ok. ostatni wpis w 2011 roku 138 tyś obecnie 210.000. Chcę je obejrzeć i podjechać do serwisu w W-wie. Czy może ktoś ma jakieś informacje, uwagi Facet powiedział , że kończą się klocki z przodu. VIN: UF1KMSFC538868393 Renault Megane Lift 1.5dCi Salon Polska W-wa Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Delongi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja swoją sprzedaję... ;) :( ( niestety słabo z kasą stoję) tyle że hatchback, z 2002 roku. Jeśli byłbyś zainteresowany to na priv się odezwij albo 506 384 199. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Co do tego kombiaka-nadwozie wielokolorowe,czyli przygód miała kilka.Tył przyzwoicie spasowany,przód znacznie gorzej.Kiepskie zdjęcia środka.Auto jest wystawiane na pewno od lutego i jakoś za te pieniążki chętni się nie znaleźli,a treść ogłoszenia wskazuje na totalną desperację sprzedającego. Autko było dość intensywnie eksploatowane i jeśli wymiany oleju w silniku były robione wg. fabrycznych zaleceń - możesz się spodziewać problemów z panewkami o ile już ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi