Asior37 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam ponowniem chciałbym się was poradzić w sprawie głośników to mojego coupe ;) Z góry mówię, że radio zostaje seryjne oraz nie chce żadnych wzmacniaczy, tub oraz innych dodatków ;p Zaczynając od początku, posiadam radio 22DC279/6ZT Tuner list, gra ono bardzo ładnie, głośno i ma fajny basik, ale seryjne głośniki nie dają rady na nim... Przy głośności 22 już jest lipa.. Chciałem kupić jakieś 4 dobre głośniki, które poradzą sobie bez problemu z radiem ;p Jeśli chodzi o pieniądze to nie grają roli, głośniki mogą być drogie, byle były dobre i na prawdę sobie radziły ;) Dajcie coś gonego polecenia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 To nie głośniki, to radio. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asior37 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jak głośnik buczy to chyba wina głośnika, a nie radia... Mówię, że głośniki, które mam są za słabe na seryjne radio, bo gdy wsadziłem od opla astry 3 to lepiej grały, ale ja chciałbym kupić jeszcze lepsze :D Dodano: 19 cze 2013 - 20:50 Nikt nie umie nic doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://megane.com.pl/topic/22833-podstawy-wiedzy-o-naglosnieniu/ Poczytaj a później wchodź w dyskusję... brudijrjuz wie co mówi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dreamerek dzięki :) Mówię, że radio, polecam przeczytac temat podany przez kolege :) powyżej :) Dużo ciekawych rzeczy idzie się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi