DJDarek7 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Co myślicie o swapie silnika 1.8 16vpochodzącego ze scenica do megane coupe I phII ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nie lepiej zmieniać na 2.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDarek7 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Słyszałem , że 2.0 IDE są dość awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ale 2.0 f4r ze scenica już nie jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 IDE to F5R jest :D Tak jak pisze meganecuope02 F4R ze scenica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDarek7 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Niestety auto potrzebuje dość szybko silnika , bo stary jest rozkrecony( miał być remontowany, ale juz za bardzo sie nie nadawał i koszty za dużo by wyniosły) a mam dostęp poprostu do 1.8 16v ze scenica. A jak wyglądała by sprawa z komputerem , pewnie ten z k4m by sie nie nadawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Komp według mnie musi być inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi