GBoss Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Zakupiłem podświetlaną gałkę zmiany biegów jednak w żaden sposób nie wiem jak przeprowadzić kabel po drążku. Czy ktoś z Was przerabiał juz ten problem albo ma jakiś pomysł? Pozdrawiam Dodano: 17 cze 2013 - 20:31 Dodaje zdjęcia pacjenta <_< Edytowane 17 Czerwca 2013 przez GBoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Ja montowałem i kabel dawałem tylko w przez ten plastik,od podnoszenia . Małym wiertłem zrobiłem otworek i tak kabelek sobie poszeł na sam dół pod mieszkiem ,aż do zapalniczki . Edytowane 17 Czerwca 2013 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBoss Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Jakoś dałem radę, dzęki za pomoc. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam <_< Edytowane 18 Czerwca 2013 przez GBoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 wrzuć jakąś fotkę jak to wygląda wieczorem i za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Coś nowego w temacie podświetlanych gałek zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi