sobiepan Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam kolegów.Mam scena z 2008 r końca roku.Przednie /tylko/szyby elektr.Czt to jest prawidłowe,że po np.wył.silnika jeszcze przed wyjęciem karty mogę swoją szybę otwierać zamykać itd ,a od pasażera juz nie da się ruszyć tylko ona działa jak silnik pracuje lub na włączonym zapłonie.Problem ten szczególnie teraz jest uciążliwy jak np żona zapomni zamknąć szybę i zgaszę auto muszę na nowo odpalić aby ją zamknąć. Czy tez tak Macie?Czy jest jakiś patent w miarę prosty aby to zmienić?. Druga sprawa spokrewniona nieco.Czy jest duży kłopot założyc do tyłu szyby elektr.jaki jest przybliżony koszt? Z mechaniką sobie poradzę -może jeszcze są tam wiązki elektr. w drzwiach /wie ktoś/to by te sprawę ułatwiło.Szukałem w wyszukiwarce lecz nic nie widziałem sory jeśli było.Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmie Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czt to jest prawidłowe,że po np.wył.silnika jeszcze przed wyjęciem karty mogę swoją szybę otwierać zamykać itd ,a od pasażera juz nie da się ruszyć tylko ona działa jak silnik pracuje lub na włączonym zapłonie Witam.Wprawdzie mój jest z 2000 r.i nie mam karty tylko kluczyk.Szyby z przodu elektryczne,z tyłu na korbkę. Sterowanie szybami jest identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Naciśnij 2x szybko przycisk zamykania auta to same Ci się domkną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi