hymmen Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Jak w tytule, zauważyłem pewien luz na obu półosiach jest podobny, czyli na prawej i lewej. Czy już muszę szukać nowych, czy tak ma być. Filmiki w załączeniu do tematu kiepskiej jakości, ale może ktoś już to przerabiał. Zabrałem się za to ponieważ tak od tygodnia jadąc po prostej tylko z niskimi prędkościami na wzniesieniach, dołkach słychać z przodu lewej strony auta takie lekkie grzechotanie, nie wiem co to może być. Przed wizytą u diagnosty może ktoś z szanownych forumowiczów coś mi rozjaśni. 100_8198.MOV Edytowane 5 Lipca 2013 przez hymmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baq_80 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A czasem stuk nie dochodzi ze skrzyni biegów ( mechanizm różniowy ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi