tmk5252 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczów, /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Planuje zakup haku w Internecie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jakiej firmy haki polecacie ? /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Chodzi mi o hak w miarę prosty w montażu, który bedę używał tylko do ciągnięcia przyczepki. /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Czy zakładaliście hak samemu czy zlecaliście to firmie/miechanikowi ? /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam i dziekuje za wszelkie info. TMK Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Nikt z Was nie montował haka do Megane I ph II ? Pozdrawiam, TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Po pierwsze musisz wiedzieć dokładnie jakie masz nadwozie (różne mocowania do nadwozia). Po drugie musisz sobie postawić pytanie czy chcesz mieć hak na stałe czy demontowany (różne ceny) Po trzecie czy jesteś sam w stanie podłączyć instalację haka do instalacji elektrycznej auta. Edytowane 7 Lipca 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk5252 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Cięcie /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Witam, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dzieki za odpowiedzi. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Ad.1 Sorki zapomnialem dodac ze moje auto to hatchback 5 drzwi. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Ad.2 Wolałbym demontowany, chyba ze jest bardzo duza rożnica w cenie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Ad.3 Elektryki się nie boję, lutować potrafię. Rozumiem ze z elektryką trzeba się podpiąć do kostki tylnych świateł tak ? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam, TMK Regulamin pkt. 5.6, 5.9, 5.13 -Prezes Edytowane 8 Lipca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 To szukaj na allegro. Ceny od 250zł w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk5252 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) cięcie Znam serwis allegro, tylko myślałem ze ktoś juz z forumowiczow zakładał juz hak do tego modelu i podzieli sie uwagami. Dzieki, TMK Widzę kolego, że nadal masz gdzieś regulamin forum Tomik Edytowane 8 Lipca 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wybierasz sobie producenta haka jaki Ciebie interesuje i pytasz wujka google o opinie na temat tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmie Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam.Ja do swojego kombi hak zamontowałem sam.Wierciłem tylko jeden otwór w wnęce na koło zapasowe aby wprowadzić przewody od instalacji elektrycznej.Pozostałe otwory były już gotowe(tylko zaślepione).Możliwe że i u Ciebie są też już otwory do montażu haka.Razem z hakiem dostałem takie zaciski do szybkiego montażu które wykorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi