Diodak Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Koleżanki i Koledzy, Kupiłem do swojego Scenic'a używany bagażnik dachowy na rowery łącznie z belkami poprzecznymi. Chciałem je dzisiaj zamocować do dachu auta i tu zonk. Po podniesieniu klapek zabezpieczających otwory w dachu stwierdziłem obecność plastikowych zaślepek w miejscach gdzie wkręca się śruby. Czy ktoś z Was mógłby podać dokładny rozmiar śrub, które będę potrzebował by pomyślnie zakończyć całą operację ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Po prostu musisz wykręcić te plastiki, w nich masz gwint bo jest to fabryczne zabezpieczenie w które wkręca się śruby M6. Dodano: 22 lip 2013 - 21:30 w tym temacie będziesz miał jej zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dzięki Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi