damian123 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam, Gorąca prośba o ocenę auta z poniższego link-a. Czy Waszym zdaniem warto go kupić? Co może sprawiać największe problemy i na co szczególnie zwrócić uwagę przy tej wersji/silniku? Czy konkretne roczniki miały jakieś wady ukryte? http://otomoto.pl/renault-megane-1-9dci-131km-C29894869.html Z góry dziękuję bardzo za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 może sie myli i bardziej doświadczeni koledzy mnie poprawią, ale wersja 130 KM była chyba po lifcie. A to jest wersja sprzed liftu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 wersja 130KM występowała w końcówkach 2005r. Ja miałem z sierpnia 2005 i miałem 130KM pomimo tego, że auto przed liftem, radio też już było nowsze, oczywiście auto nie klepane, było trzepane w aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian123 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A jak kwestia wizualna z Waszej perspektywy ? Zderzaki listwy , spasowanie. Czy wszystko wydaje się ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Przód niedokładnie spasowany,zwłaszcza prawa strona.Zderzak mocno wisi.Tył wygląda na lakierowany-zderzak,błotnik prawy i nie widzę naklejek.Klapa do sprawdzenia. Nie wiem czy kierownica jest orginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi