tomas249 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) witam prosiłbym o ocene megi http://tablica.pl/oferta/renault-megane-gt-2-0-dci-CID5-ID348T1.html#271bfbe17d może już ktoś wpadł na niego kiedyś. Pozdrawiam. Kolego piszemy prośba bo prosić, a nie proźba. Temat poprawiłem. P_r_z_e_m_o Edytowane 29 Lipca 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kierownica od modelu przed fl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Można się tylko domyślać ale oryginalna kierownica była strata mocno więc wystawiono jakąś w lepszym stanie najprawdopodobniej by uwiarygodnić przebieg który pewnie został lekko z korygowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 źle się wyraziłem tu jest wstawiona poducha od modelu przed fl. Dodano: 29 lip 2013 - 22:01 taka wersja ma na pewno kierownicę obszytą skórą, więc tak szybko się nie niszczy, tutaj ewidetnie była wywalona poducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas249 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 na co byście zwracali uwagę przy oględzinach doradcie mi cos bo ja to bardziec obtrzaskany jestem w Clio jak bym szukał ideału to udałbym się do salonu mam do niego 200 km więc przejechac się na wyciedczke jak coś można laweta swoja nic mnie nie kosztuje po za paliwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi