jareczkiej Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W mojej Megi nie ma głośników w przednich drzwiach i chciałbym zakupić jakieś do 200zł. Pojawia się pytanie jakie. Chciałbym abyście mi pomogli w wyborze opcjonalnie najlepszych(13cm średnica). Zastanawiałem się nad zakupem JBL GTO 528 ale nie wiem jak to będzie grać;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 http://megane.com.pl/topic/49964-mala-wyprzedaz-garazowa/page__pid__362536#entry362536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witaj, ja u siebie z przodu mam zestaw Pioneer TS-A131C i chwale sobie je bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi