extreme666 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 W ogłoszeniu z listopada cena była taka sama.Zdjęcia te same.Podtrzymuję to co pisałem poprzednio.Może jeszcze jedno -moim zdaniem obwódka mieszka powinna być srebrna a nie czarna. Auto jest bardzo długo wystawiane,czyli nie jest to takie miodzio jak może sugerować opis.Warto albo sprawdzić geometrię podwozia a dokładniej płyty podłogowej (pod kątem ew.przemieszczenia punktów bazowych) lub przynajmniej sprawdzić podłużnice i wzmocnienia poprzeczne,czyli kanał+demontaż osłony dolnej silnika. Co do czujnika-sprawdź dokładnie dach i wnęki drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-ky Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Hej! Dziękuje za odpowiedź. Nie byłem jej jeszcze oglądać ale wiem że to auto z powyższego linku to samochód z komisu EFIX: http://efix.otomoto.pl/renault-megane-gt-2-0-dci-177-ps-top-france-C27566582.html Byłem u nich kilkanaście razy (a nawet kupiliśmy u nich dwa auta - chodzi o EFIX oraz ICD - ta sama grupa) i z doświadczenia wiem, że auto które przyjeżdża z francji nie ma lewarka i radia. Oczywiście, nie bronie tego auta, nie zależy mi na tym bo to nie moje. Wiem, że listwa pod zderzakiem jest nie oryginalna - ale to moim zdaniem najmniejszy problem (swoją droga w żorach jest już uszkodzona ta listwa będzie powód do wymiany na listwe od cupry). Nie podoba mi się także brak spryskiwaczy xenonów. Kierownica wydaje się być nie wytarta a lewa końcówka wydechu jest lekko przekrzywiona Zastanawia mnie tylko to czy po takim długim postoju (bo wychodzi że stoi już ponad rok) nie zacznie się sypanie po jeździe. Edytowane 19 Lutego 2014 przez S-ky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 I bardzo często ulatnia się zapas,zapalniczka,lewarek i narzędzia. No cóż,po roku postoju może być różnie.W najgorszym przypadku hamulce do rozbiórki,wygniecione opony,akumulator,paski a jeszcze możliwe wycieki. Co do spryskiwaczy ksenonów-muszą być,tak stanowią przepisy a jeśli ten wóz ma przegląd - to wychodzi jakoś(ć) owego przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Spryskiwacze były wyposażeniem seryjnym każdego Megane 2 Sport phase2 :) rozkodowane wyposażenie po VIN wysłane na PW :) Potem będę miał jeszcze historię auta z ASO Dodano: 20 lut 2014 - 08:37 Już mam - nic ciekawego w historii - ostatni przegląd przy 90tys km.... w 2010 roku ;) poprzednie wpisy potwierdzają ten przebieg Dodano: 20 lut 2014 - 08:42 Jeszcze jedno wskazujące że przód miał dzwon - przednia dokładka zderzaka (listwa gumowa na dole) jest z Laguny :P Reflektory z czarnym wnętrzem = zwykła soczewka nie pod xenon - aczkolwiek po rozkodowanym wyposażeniu ma xenony ;) Edytowane 20 Lutego 2014 przez Shymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-ky Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dziękuje bardzo za pomoc. Jak widać po przebiegu albo skręcony o połowę albo auto ponad 3 lata stoi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi