parnik Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam <><><><><><><><><><><><> Bardzo bym prosił o ocenke tej oto Renówki Z gory dziekuje <><><><><><><><><><><><> http://tablica.pl/oferta/renault-megane-ii-06-2003r-oszczedna-benzyna-lub-z-doplata-dla-mnie-CID5-ID3mWep.html Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opony jaki profil : D on tam wsadził 195/50, wygląda jak resorówka z tymi kółkami. Tył do obejrzenia, szpara przy prawej lampie duża, maska nie ma maty, generalnie zdjęcia typu nic widać. Nie wiem czy dobrzę widzę, ale szczeliny między kołem i nadkolem są różne i to przednie i tylne, a wiadomo o czym to świadczy. Przebieg obiwiązkowo poniżej 200 tys. Sprzedacwa szczery, ale bajkopisarz. Cena 8200 i jeszcze zejdzie z ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 do beznyzny nie wkładali mat wygłuszających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi