bombardier Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Budżet nie pozowolił na zakup wyższej wersji Scenic III 1.4 tce. Czy klasyczne lusterko można bez problemu zamienić z na smościemnajace się ? Dwie kewstie do wyjaśnienia: fizyczny montaż - czy mocowanie odbywa sie na przegubie kulowym podłaczenie elektryki - ja mam wersję z pilotem pasa ruchu pasa ruchu pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Lusterko wymienia się bez problemu , odczepia się od szyby , jak nie będze instalacji do lusterka to można pociągnąć od lampki sufitowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek33 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam, też chcę podmienic lusterko na fotochrom, lecz nie umiem zdemontować starego, próbuje wysunąć ale nie chce póścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Było już na forum dwa razy. Proponuje poszukać. Sam dołożyłem lusterko, prosta i w miarę szybka operacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Od jakich aut (renówek) pasuje lusterko foto do Scenica III? Czy tylko od tylko tego auta trzeba szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Megi i Scenic pasuje , ale uwaga po lifcie jest inne ramię lusterka i nie pasuje obudowa , należy mieć obudowę poliftową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi