toomas08 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam. Skrzypią mi lusterka zewnętrzne przy składaniu automatycznym. W ASO powiedzieli, że trzeba je rozebrać aby to naprawić. Czy mają rację? Z góry dzięki za jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mnie uczyli, że jak skrzypi to trzeba nasmarować ;) Jednak aby się tam dostać i nasmarować to trzeba rozebrać ;) Czyli mają rację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomas08 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ok. Dzięki. Podjade do ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marikar Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Poszukaj na forum laguny ,tam jest dokładna instrukcja jak rozebrać i nasmarować lusterka.Ja skorzystałem ,wszystko poszło sprawnie,skrzypienie ustąpiło.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomas08 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) cięcie OK. Znalazłem. Dzięki za wskazówki ;) Regulamin 5.13 – cytowanie - damiar Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A może kolega dać namiar na znalezisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomas08 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Co prawda do Laguny aler tu jest co nieco Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi