poziom600 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Wielka prośba o ocenę tego samochodu. Warto się zainteresować czy lepiej sobie darować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Troszkę wysłużona - widać po zużyciu kierownicy, a gałka zmiany biegów już wymieniona. Jak na adnotację o bezwypadkowości, to trochę dziwnie wygląda różnica koloru między kierownicą a pokrywą poduszki powietrznej. Na moje oko, to świeci jeszcze kontrolka poduszki i "STOP". W sumie to mam z pracy kilkaset metrów do tego salonu, ale wydaje mi się, że nie jest to rewelacyjna oferta. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Jaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesik1 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 trochę golas i trochę ma nalatane. Za te pieniądze możesz wyrwać lepsze auto z silnikiem benzynowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziom600 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 dziękuje za odpowiedz. czyli szukam dalej ;] Jaru dziękuje za propozycje ale tak jak napisałeś nie jest to rewelacyjna oferta ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi