SURViR Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam, chicałbym zoorganizować grupowy zakup sondy Clip (oczywiście chinol) prosto od producenta, wstępnie ustaliłem, że przy jednej sztuce koszt to 130$+przesyłka, oczywiście przy większej ilości sztuk cena maleje. Jutro postaram sie dodać informację jaki bybły koszt pojedyńczej sondy przy zakupie grupowym 10 15 oraz 20 sztuk. Koszty przesyłki również będą sie zmieniać ze wzgledu na to, że w jednej paczce można wysłać więcej niż jedną sztukę. Koszt pojedyńczej paczki wyniesie 30$. Oczywiście Clip kompletny z całym okablowaniem. Proszę o pisanie w tym temacie kto wstępnie byłby chętny na zakup tej sondy po zliczeniu ile osób było by chętnych ustalimy całkowite koszty zakupu pojedyńczej sztuki. W razie pytań proszę pisać w temacie, na PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Może- jeśli..... ....to zależy od okoliczności i ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Cena będzie spadać zależnie od ilości tak jak napisałem maksymalna cena to 160$ z dostawą pod dom. Ale jeżeli będzie więcej sztuk to cena oczywiście spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dolicz do tego cło, które najprawdopodobniej doliczą w UC. Nie polecam wysyłać wszystkiego jedną paczką, bo UC może uznać, że kupileś na handel i będziesz miał więcej tłumaczenia się niż co warte. Jak wyślesz pojedyńczo to jest szansa, że celni nie przechwycą wszystkich paczek i nie wszędzie naliczą cło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) ......dlatego też tylko wstępnie zaznaczam swoje zainteresowanie tematem. Edytowane 8 Września 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Już kilka razy zamawiałem coś takiego i jeszcze ani razu nie była paczka przechwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) wstępnie jestem zainteresowany ,tylko może dojść jeszcze jeden element,jesteś dość krótko na tym forum by zyskać zaufanie innych ,może być problem-w końcu kasę trzeba będzie przelać ,i raczej nie małą .Poczekam na więcej szczegółów ,ale nie ukrywam,że od dawna przymierzam się do zakupu Clipa .Kolejna sprawa czy oprogramowanie będzie w naszym języku ojczystym ? Edytowane 9 Września 2013 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Kupowałem swego czasu na ebayu ze stanów i szczegółów nie pamietam ale oprócz cła jeszcze VAT mogli doliczyć. Upiekło mi sie za każdym razem tylko dlatego ze sprzedajacy mocno zaniżał w deklaracji wartość przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodil Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 "wstępnie jestem zainteresowany ,tylko może dojść jeszcze jeden element,jesteś dość krótko na tym forum by zyskać zaufanie innych ,może być problem-w końcu kasę trzeba będzie przelać ,i raczej nie małą .Poczekam na więcej szczegółów ,ale nie ukrywam,że od dawna przymierzam się do zakupu Clipa .Kolejna sprawa czy oprogramowanie będzie w naszym języku ojczystym?" Przyłączam się do treści Andrzeja27r i też czekam na rozwój tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Już kilka razy zamawiałem coś takiego i jeszcze ani razu nie była paczka przechwycona. Jak zamawiasz coś nie dużego i napisza tam gift to jest spora szansa że nie zapłacisz cała itp, ale przy dużych paczkach bez takiego zapisku jest spora szansa na "dodatkową opłąte" Edytowane 9 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Gift moze i biora pod uwage ale gdy widac po nadawcy ze jest to osoba prywatna wysyłająca do osoby prywatnej. Edytowane 9 Września 2013 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Myślę, że panowie z firmy łatwo pozwolą sie dogadać, także nie powinno być najmniejszego problemu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jestem za interesowały czekam na rozwój wydarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 JA już klipa mam więc... Weźcie tylko jeszcze pod uwagę, że chińczyk małymi rączkami robi mnóstwo dobrych rzeczy ale czasami się zmęczy i zrobi rzecz złą. Jak wtedy wyglądają te dodawania dolarów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) wstępnie jestem zainteresowany ,tylko może dojść jeszcze jeden element,jesteś dość krótko na tym forum by zyskać zaufanie innych ,może być problem-w końcu kasę trzeba będzie przelać ,i raczej nie małą .Poczekam na więcej szczegółów ,ale nie ukrywam,że od dawna przymierzam się do zakupu Clipa .Kolejna sprawa czy oprogramowanie będzie w naszym języku ojczystym ? Myślę, że to późniejsz zmartwienie. Zawsze masz potwierdzenie gdyby było coś nie tak można sprawę zgłosić na policję. Na razie kontaktuje się z firmą. Sprawdzam czy jest możliwość aby wyslali jako osoby prywatne z 'Gift-em' jeżeli nie to trzeba będzie szukać innego sprzedawcy. Swoją drogą jest ich po prostu tysiące. Jak wiemy chińskie CLIPy lubią sie sypnąć przeważnie jest to sprawa kośći pamięci. Dla tego lepiej zamawiać Clipa starszej wersji bo klipy 'Alliance' mają już totalne złe kości pamięci i sypią się non-stop takie właśnie Clip-y szukam mam nadzieję, że coś z tego będzie :) Edytowane 10 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi