kkrrystian Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No ja też bym był chętny na takiego clipa :P a może poszukać by coś na alledrogo np. http://allegro.pl/tester-diagnostyczny-renault-can-clip-interfejs-i3493406986.html i pogadać z gościem jaka cena przy zakupie większej ilości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 On tez zamawia z Chin, wiec dostaniesz bezposrednio od nich a nie od niego i jak nie spasuje pewnie bedzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No ja też bym był chętny na takiego clipa a może poszukać by coś na alledrogo np. http://allegro.pl/te...3493406986.html i pogadać z gościem faktycznie tanio w porównaniu do reszty tylko... Czytałeś może komentarze? Trzeba być dość odważnym, żeby u niego kupować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 No mi nie chodziło aby dokładnie od tego kolesia kupić tylko np popatrzeć i poszukać na alledrogo, ale w takim razie czekamy na dalszy rozwój sytuacjii :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualowiec1111 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Też jestem zainteresowany. Mam dość wydawania kasy u elektroników za diagnostykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwk Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Też jestem zainteresowany, jak już będziecie zamawiać podeślijcie dane do płatności :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertmaki Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja też jestem zainteresowany.Po zakupie proponuje zalożyć nowy temat i wmieniać sie doświadczeniami z prób i błędów. Łatwiej bedzie ogarnąć temat w kilka osób na tym samym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jakieś wieści w temacie coś udało się ustalić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 na razie widzę temat ucichł ,ale jak widać jakieś zainteresowanie kupnem jest .Poczekam jeszcze trochę na rozwój wydarzeń ,jak nie wypali to zamówię z alledrogo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda1 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń. :) Na eBay-u jest za 150 + 20 przesyłka. Edytowane 10 Października 2013 przez Maruda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) bez kombinacji kazdy moze sobie na http://www.aliexpress.com/ zamówić cena 130 dolarów z przesyłką kurierem dhl czasz oczekiwania 5 dni roboczych pierwsza z brzegu http://www.aliexpress.com/item/2012-Best-Selling-Latest-V117-Multi-Langauge-Renault-Can-Clip/421596383.html pogadać tylko co w sprawie reklamacji ja musiałem raz odsyłać do chin czekałem 50 dni na naprawę. Edytowane 26 Października 2013 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Odpadam z grupowego zakupu ponieważ jak widzę temat się nie rozwija ,i dziś postanowiłem zakupić w krajowej firmie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam, poleci ktoś pewny CLIP z Aliexpress, który działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cieplasek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Odnośnie zakupu na aliiexpres to niestety ale trzeba się liczyć że może być cło ( czyli VAT 23%). Tutaj nie ma reguły. Można sobie poczytać o tym na stronie telchin.pl. Ale jeśli chodzi o same zakupy to jak najbardziej polecam serwis. Może na początku przeraża czas oczekiwania ale do wszystkiego można przywyknąć. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Wiem z czym sie mozna liczyc, podatki trzeba placic i wliczam je w cene. Zamawialem tam nie raz . Chodzi mi o sprawdzonego sprzedawce i towar. Ps. Nie mam w tym momencie pl fontow. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Dodano: 19 gru 2014 - 17:17 Nikt nic nie poleci? Edytowane 11 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi