Tuda Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam Posiadam Megi 2008 rok silnik 1.5 dci 106 km proszę o info na temat klocków hamulcowych na przód i tył. Jakiej firmy mam kupić aby nie było z nimi problemów podczas jazdy taz. piszczenie. Proszę o pomoc. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy9 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Do Scenica na tył kupiłem w maju tarcze ATE + klocki Meyle. Nie mam na razie zastrzeżeń. Nie zauważyłem żadnego dziwnego zachowania auta ani nie słychać żadnego piszczenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuda Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam kupiłem na przód klocki ATE na tył klocki ABS ogólnie jestem zadowolony z jakości i ceny materuałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Przód i tył klocki Boscha. Zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_79 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Sugeruje ATM Mikoda plus miękkie klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) ..napisz proszę jakie te miękkie klocki są najlepsze Edytowane 21 Października 2013 przez dziab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ktoś miał do czynienia z tarczami Mikoda 1756? Ja z ich trwałością? Tarcze na tył do Meganki II kombi (270mm). Dodano: 13 paź 2015 - 13:06 Gdyby ktoś szukał oryginalnych tarcz to u sprzedawcy Automazowsze1 na portalu All...ro : komplet na przód 230 zł (280mm) komplet na tył 345 zł (270mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Tyle tarcze razem z pierścieniem ABS i łożyskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Tak z łożyskiem i pierścieniem ABS. Numer Renault 7701207898 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To daj jakieś lepsze zdjęcia tych tarcz i zdjęcia gdzie widać oznaczenia, numery etc... Renault. Tylko jak możesz to swoje zdjęcia nie z aukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Nie kupiłem oryginałów. Wziąłem Mikody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi