subratri Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam, miały być jakieś zmiany w możliwościach rejestracji samoróbek. Czy ktoś wie coś na ten temat? Jest już zakaz czy można dalej rejestrować pojazdy zrobione przez siebie? Google jak zwykle mi nie pomogły ale w zasadzie nawet nie wiem czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Zmiany już weszły i są spore ograniczenia, także opłacalność samodzielnej budowy mocno wątpliwa. Zobacz np tutaj: http://www.wykop.pl/ramka/1577775/zrobiles-przyczepke-w-garazu-nowe-przepisy-rejestracji-pojazdow-typu-sam/ Edytowane 13 Września 2013 przez robpab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ok, dzięki. Dalej jest mi ciężko coś znaleźć ale wnioskuję, że procedura homologacyjna dla jednej sztuki nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi