slay Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 mam problem, w mojej megance na jednym progu zaczął odłazić lakier (w załączeniu fotka). Mam pytanie co z tym zrobić. Chodzi mi o jakieś zabezpieczenie prowizoryczne, żeby przetrwało najbliższą zimę. Myślałem żeby oczyścić z grubsza i maznąć farbą okrętową albo wypsikać chlorokauczukiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Miałem coś podobnego ,oczyściłem ,i zakonserwowałem masą do konserwacji podwozi, coś ala bitex . Edytowane 15 Września 2013 przez andrzej27r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jak wyżej - wyczyścić i zamalować konserwacją do podwozi. Ja użyłem valvoline bodysafe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi