Expression Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam! Na wstępie chciałem się ze Wszystkimi przywitać, ponieważ dopiero dziś przybyłem na to forum. Posiadam małe pytanie (google na nie nie potrafiło mi odpowiedzieć): pozostały mi w garażu koła zimowe (felgi wraz z oponami) po poprzdednim samochodzie Oplu Astrze G z 1999 roku. Chciałbym na zime założyć je do Scenica (2001 r.) i pojawiło się nurtujące pytanie: czy będą pasować? W Astrze jak i Scenicu mam 4 śruby mocujące koło, tylko nie wiem, czy rozstaw śrub jest taki sam? Może ktoś z Was był w podobnej sytuacji, bądź zna się troche więcej ode mnie w tym temacie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Rozstaw ten sam. Pierścień centujący większy w scenicu, ET w oplu 39 a w scenicu 49. Zerknij na tabelki felg do danych modeli i będziesz wszystko wiedział. Astr g było trochę i nie wszystkie miały takie same felgi. Zapytaj Google o rozstaw śrub podaj modele i porównaj. Będziesz miał tam wszystkie dane dotyczące felg Edytowane 25 Września 2013 przez DARREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi