Maja85 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam! Tak tak, jestem babą, więc proszę o w miarę łopatologiczną odpowiedź Dziś rano jadąc do pracy nie mogłam wcisnąć pedału gazu. Wciskał się o 1,5 - 2cm i dalej nic. Całą drogę musiałam przejechać z prędkością ok 35km/h. Szczęście, że to tylko kilka kilometrów. Co może być tego przyczyną? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy77 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Sprawdź czy spinka z linki się nie wypięła, czy linka nie jest zatarta oraz jak chodzi ta dźwigienka przepustnicy na której kończy się linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Oraz czy czasem coś nie wpadło pod pedał gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dywanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja85 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dywanik to nie Dzięki za odpowiedzi, skorzystam z rad, zobaczym co tam siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi