lxxx20 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Prosze mi powiedzieć do od czego to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Zerknij na to http://chomikuj.pl/klimas-klimek/zachomikowane/Schematy+elektryczne/Bezpieczniki+i+przeka*c5*baniki+-+Megane_Scenic+I,1532585532.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lxxx20 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Tu nic na temat tych przekaźników nie ma przynajmniej ja nie widze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kiedyś na forum był opis bezpieczników i przekaźników. Może zajrzyj w dział download i na FTP a na pewno coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lxxx20 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mam rózne opisy instrukcje itp ale tam nic nie ma na ten temat wszystko ogranicza sie do opisu bezpiecznikow i przekaznikow w komorze silnika a o tych 3 nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Na pewno jeden z nich od ogrzewania tylnej szyby, dwa z nich od czasowego wycieraczki przedniej i tylnej szyby. Zdaje się, że tam powinno być jeszcze kilka przekaźników między innymi od centralnego zamka. Mam taki schemat tego modułu niestety bez opisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s050197 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Prosze mi powiedzieć do od czego to jest <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> to jest do samochodu :) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 1 Października 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lxxx20 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Zdaje się, że tam powinno być jeszcze kilka przekaźników między innymi od centralnego zamka <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> No w moim przypadku jest tak jak w załączonym przeze mnie zdjęciu 3 przekaźniki one są lutowane. I tak Nr 1 tyka jak sie zamyka centralny zamek a Nr 2 tyka jak sie otwiera natomiast próbuje od jakiegoś czasu naprawić tylną szybę gdyż nie grzeje wcześniej paliła sie kontrolka i słychać było przekaźnik ale nie grzała a teraz nie ma nic i wyjąłem całą skrzynkę bezpieczników i nie wiedziałem że one są lutowane myślałem ze sie zapiekło czy jak bo już miałem problemy z wyciągnięciem różnych bezpieczników wtycze itp bo sie zapiekły i tu myślałem ze tak samo no i teraz przekaźnik Nr 3 wsadziłem z powrotem ale czy tam łączy to nie wiem dlatego chciałbym wiedzieć od czego on jest bo tak na pierwszy rzut oka to wszytko mam światła wycieraczki nawiew no tylko ta szyba ale ona nie grzała już jak nic nawet nie ruszałem wiec nie wiem jak ktoś wie to niech da znać. Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 1 Października 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi