stepnikp Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 WItam. Mam Megane I FL rok 2002. W tylnich dzwiach od zamka odkręciły mi się śrubki jak na zdjęciu i je zgubiłem. Nie mogę ich doszukać i w katalogach i ogólnie załamka. Pomoze ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Na szrocie na pewno :) i w większości moto/żelazyn powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ale ja mam wszędzie daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No chyba żartujesz... Skąd:Bełchatów Daleko to ja mam do Gdyni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 http://panoramafirm.pl/%C5%82%C3%B3dzkie,tomaszowski,rzeczyca,tomaszowska,16/f.h.u._autokasacja_wulkanizacja_radoslaw_piekarski-atskcj_jgz.html#o-nas to jest w twoim mieście Zapytaj może mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Daleko to ja mam do Gdyni.... A w Gdyni są takie śrubki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jeśli jest szrot z renówkami to zapewne tak.... Co nie zmienia faktu że do Gdyni mam daleko prawie raz tak dalej jak z Bełchatowa, który jest w centrum Polski i praktycznie wszędzie jest bliżej jak z mojej lokalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dopasowałem u sąsiada na szczęście od innego auta tylko skrócić musiałem. Swoją drogą bardzo ciężko dostępne nowe i szalenie drogie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi