Daron Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam, tydzień temu miałem kolizję i wystrzeliły mi 3 poduszki( kierowcy, pasażera i boczna kierowcy) co muszę kupić i ile bedzie kosztowała naprawa tych poduszek. Za wszystkie pomocne odpowiedzi z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Poduszki, sensory, i sterownik Airbag (tu można by wymazać błąd ale to u kumatego elektronika). To nie jest tania zabawa zależnie od poduszki od 50zł do 500-600 za sztukę plus atrapy(plastiki osłaniające poduchy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Poduszki i sensor ,zobacz ceny na Allegro,można kupić za rozsądne pieniądze.Poduszkę boczną siedzenia można wymienić po zdjęciu tapicerki oparcia.Jak odpaliły poduszki to pewnie i napinacze pasów.Można poznać ,bez rozbierania,po skróconych linkach klamer pasów przy fotelach.Napinacze pasów też można wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A sensory boczne są w tym samochodzie czy tylko ten główny? Samochód jest uderzony w bok i jeśli jest jakiś boczny sensor to mógł się uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Skoro masz boczne poduch to sensor musi być z boku żeby je uruchomił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Sensory boczne też muszą być o takim samym numerze jak u mnie czy wystarczy od tego modelu? Dodano: 13 lis 2013 - 16:37 Wie ktoś jak się demontuje poduszkę pasażera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmonkey Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Ściągnij górną część deski i poducha powinna być na wierzchu. Edytowane 13 Listopada 2013 przez djmonkey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Cała deskę muszę demontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmonkey Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Tego ci dokładnie nie powiem ale ściągnij tą górną część i zobacz co dalej trzeba odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Jak wymienić poduszkę powietrzną pasażera i naprawić podświetlanie zegarka i termometru? Wiem że muszę zdemontować górę deski rozdzielczej, ale powiedzcie mi gdzie są śruby, które muszę odkręcić;) Kolego, po co tworzyć nowy watek skoro opisywany problem jest kontynuacją tego tematu. Przeniosłem i scaliłem z już istniejącym. damiar Edytowane 26 Listopada 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi