jaha Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jestem szczęśliwym posiadaczem megi 1.4 16v 2000r kombi od ok 2 lat, związany jestem z nią na dobre, jedyne czego w niej nie mogę zrozumieć to wskazania prędkości. Pokazuje na blacie jakieś 20 km więcej. W serwisie (Tandem Częstochowa) powiedzieli że wyskalowanie licznika to uwaga 2 tys PLN. Może ktoś ma jakieś własne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Moze masz inna srednice kola niz zaleca producent... Ale i tak 20 km/h to za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Początkowo też tak myślałem, ale to już 3 kpl opon (pierwsze po zakupie były do wymiany, drugie to zimówki, a na wiosne kupiłem nowe na lato), w ASO utwierdzili mnie w przekonaniu że to licznik (podobno "te typy tak mają" cytat pana mechanika). Jednak przy spotkaniu z fotoradarem takie tłumaczenie jest do ... niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadar Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 witam , jak sterowany jest pomiar prędkości w MEG"96 linką ze skrzyni czy jakimś innym patentem. Dzisiaj przestał działać.Proszę o odpowiedź . Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Na początek sprawdź podłącznie licznika - kostka elektryczna co jest podłączona do licznika. Niestety trza rozebrać deskę - co i jak znajdziesz na forum. O liczniku też była mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 byla mowa, TU i TU oraz TU. wystarczy poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi