Zanzik Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam Uszkodziły mi się dwie osłony na przegubach zewnętrznych i są do wymiany, lecz mam problem , a mianowicie jest problem z zakupem takich osłon. Może ktoś z was już przerabiał ten temat i mi doradzi gdzie można dokupić takie osłony może jakieś zamienniki. Byłem w paru sklepach mają do innych meganek a do mojej tylko serwis ? Może ktoś z was wie jakie rozmiary ma ta osłona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz9009 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Cześć. Hej przeglądałeś może stronę internetową motointegrator ja znalazłem Osłona przegubu zewnętrznego SKF VKJP 01001 prawdopodobnie dobra osłona do tego modelu: link do strony http://www.motointegrator.pl/szukaj/czesci-zamienne-1/?vehicle=1#page=9&vehicle=1 Sprawdż sobie jeszcze dokładnie na stornie internetowej kalatogu części SKF czy do tego modelu pasuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi