Cmikus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam i proszę o pomoc! Wczoraj wracałem z sylwestra. Autko zapalało rano wszystko ok. Później zatrzymałem się na stacji i już nie zapalił silnik :-( Dopiero jak mnie popchnięto to silnik zapalił. Gdy przekręcam kluczyk wszystko sie zapala kontrolki i jak przekręcam na rozruch to na chwilkę gaśnie zegar i nawiew i cicho.... Powiedzcie co to może być. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 tematów wiele. wiec szukaj. Zacznij od przewodów idących od akumulatora i samego akumulatora. częstą przypadłością jest zanik masy. zobacz przewody też przy rozruszniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 w którym miejscu jest rozrusznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jak ruszysz na biegu tak przód-tył, może aby z raz przeskoczył to odpali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 rozrusznik jest styłu pod kolektorem dolotowym, dojdziesz do niego od spodu (kanał potrzebny). Jest jeszcze jedno rozwiązanie trza go stuknąć jakimś kluczem (np:22) bo się zwiesił ,dostęp od przodu pod kolektorem dolotowym,a spr przewody czy się nie bluzowały nanim zanim stukniesz (spsób dorażny - stukanie młotkiem) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 to był kabel wysokiego napięcia trzeba było go wymienić rozrusznik i akumulator chodzą bez zarzutu. Teraz autko pali bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 cześć Wam.. moja megi od paru dni stała pod blokiem. ta sama przypadłość, rozrusznik nie kręci. jedynie schodziłem co dzień i sprawdzałem czy może coś samo sie naprawiło ale nic.. :-? dziś też zszedłem i :shock: odpalił jakby nigdy nic :roll: :roll: :roll: :roll: co ja mam o tym myśleć ? :-/ [ Dodano: 2008-02-06, 13:20 ] mam nadzieje ze to taki jak u kolegi wyżej kabel wysokiego napięcia.. bo objaw w 100% identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 W najgorszym przypadku regeneracja rozrusznika, lub wymiana na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi