kurt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jak w temacie może ktoś robił i ma doświadczenie - chcę coś fajnego Reni zamontować:) Tak w okolicach 200...300zł... Pozdrawiam Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Za podaną przez Ciebie kwotę raczej nic "fajnego", a tym bardziej wiarygodnego nie wmontujesz. :-| Będą chcieli skubnąć Twoją Meg, to skubną nie bacząc się na jakiś tam alarm. Zainwestuj już lepiej w blokadę skrzynki, a jeszcze lepiej w AC. Dla mnie najlepszym zabezpieczeniem jest ostatnie rozwiązanie. Spię w miarę spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 AC? Jakoś zawsze miałem alarm i się sprawdzał:) I jakoś sypiałem bezpieczniej:) A z tym skubaniem...to nie dokońca tak:) bo jak ktoś nie wie gdzie jakiś głupek zamontował centralkę i w którym miejscu jest odcięty jakiś ważny przewód, to w życiu nie odpali auta nawet z wlasnym kompem... a na lawete... to i tak nie ma zmiłuj:) (A auto i tak ubezpieczone;) ). [proszę o nienadużywanie ENTERA] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Masz sterowanie centralnym w kluczyku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Mam. A czemu pytasz? W sumie w miarę wygląda mi Silicon Ultimate... w poprzednim aucie też był ten:) Są jakieś większe problemy z wyjściem kablami do komory silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Załóż sobie bezpilotówkę :) po ki walec nosić ci dodatkowy pilot ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Szczerze?:) Bo mi ten klucz "ginie" w kieszeni:P I potrzebuje jakiś dyndałek do niego:) A myślałem o bezpilotowym:) (No i wtedy nie ma funkcji car-find jak masz jeden przycisk:P) A to się przydaje w marketach:D Pytam: montował ktoś alarm w Meg?:) O ile na elektronice znam się dobrze :) to to będzie mój pierwszy alarm:) I się pytam, czy napotkam na problemy jakieś podczas instalacji? [ Dodano: 2007-08-07, 23:15 ] Jej:P Dopiero teraz się domyśliłem, że chodzi Ci o ubezpieczenie;) Ja głupi się zastanawiam do czego ten skrót jakieś radio powiadomienie czy co;P a to auto casco:D LOL!:) [ Dodano: 2007-08-08, 00:18 ] Dobra zaczynam spamować:) Więc piszę miedzy czym się waham i może mi doradzicie;) Waham się pomiędzy: Silicon Ultimate CD link: http://www.mse.pl/index.php?p106,auto-alar...d1945-0403-0322, a Elitą Pro (ktoś na forum w którymś wątku polecał) link: http://allegro.pl/item220097203_autoalarm_...na_allegro.html i Seo Dolphin, link: http://www.mse.pl/index.php?p103,auto-alar...-syrena-kod1291. Pozdrawiam i nie marudzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 silicon ma bardzo dobre i wmiare malo awaryjne alarmy, jesli nie chcesz sterowania z pilota fabrycznego to silicon jest chyba najlepszym rozwiazaniem, a montarz nie powinien ci zajac wiecej niz z 2-3h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Silicona mam też w poprzednim samochodzie;) I w miarę zadowolony jestem:) Miał taki okres, że rozładowywał akumulator, ale mu przeszło :) 2...3h? Powiedzieli mi w jednym punkcie, że 5...6h im zajmie:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak bezpilotówka to SEO Perfect :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_PŃ Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam mam pytanie do was.W megance mam centralke powiedzcie mi co musze kupic do tego zeby miec alarm i centralke z pilota.Czy jak dokupie sam alarm to mi spasuje do centralnego zamka?jak cos wiecie na ten temat to napiszcie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja kupiłem to: http://www.allegro.pl/item280718050_alarm_...ra_piloty_.html dostaniesz dokładny schemat podłączenia. są też takie centralki z dodatkowym czujnikiem ruchu. wiec masz wtedy alarm i centralny na pilota. u mnie czeka na montaż bo auto ciągle u mechanikera który nic nie robi widzę że kolega ma ten sam rocznik i ten sam silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi