tomir19 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) http://otomoto.pl/renault-megane-rs-2-0t-225km-C31303680.html Witam serdecznie. W związku z tym że lala wygodna moze i jest, ale du*y nie urywa to chodzi mi po glowie megane. Wypatrzałem takie coś, lekko trafiona, chyba cos z zawiasem tez jest nie tak, o ile widac ze zdjec. Nie mialem stycznosci z takimi autami i bym prosił o jakąś porade, ocene ogłoszenia. A moze ktos to auto ogladał na zywo? Troche daleko mam jechac zobaczyc, a z czasen ciężko ostatnio. Pozdrawiam:) Edytowane 19 Listopada 2013 przez tomir19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 nie wygląda źle :!: wygląda na kosmetyczne uszkodzenia jednakże chłodnice są uszkodzone sądząc po tapicerce i czerwonych zaciskach jest to wersja z zawieszeniem CUP produkowana 15/2006 - 03/2009 można powiedzieć ze jest to taki standard sport z zawieszeniem CUP musiałbyś wyliczyć sobie koszt naprawy i sprawdzić czy będzie Ci się opłacało poza tym pytanie czy są to jedyne uszkodzenia ?? cena nie najgorsza pamiętaj że części do Sporta są znacznie droższe niż do zwykłej http://megane.com.pl/topic/51262-renault-megane-sport/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomir19 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 No własnie, nie wyglada zle, ale przy cenach czesci do tego auta to juz tak srednio to wyglada. Jesli chlodnice walniete, ciekawe co z zawiasem,2 felgi to juz ta cena taka kolorowa nie jest;) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Może poproś o zdjęcia wykonane w dzień. Te które są wykonane w nocy (pewnie celowo :P) są słabe i być może tylko mi się wydaje, ale mam wrażenie, że ten samochód jest dość mocno poobijany cały i wygląda jakby stał już dłuższy czas nieruszany, patrz: wypadek wydarzył się już stosunkowo dawno. Poza tym nie wiadomo czy nie uszkodzone zostały wnętrza reflektorów, palniki, a że ta megi ma ksenony to dodatkowy wydatek niemały ewentualnie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 To nie ma zawieszenia CUP - to zwykły sport phase 2 z pomalowanymi zaciskami. Z zawiasem Cup miałoby jeszcze nawiercane tarcze - ale to i tak nie ma znaczenia bo czy CUP czy zwykły zawias, koszty części są takie same. Z tego co widać (a widać niewiele) to: - 4 felgi do zrobienia - błotnik strona pasażera - cały pas przedni ze zderzakiem (belka, IC, chłodnica, osłona silnika dół, na 90% obie lampy bo widać połamane zaczepy a kierowcy jest porysowana dodatkowo) - nadwozie do lakierowania - wszędzie widać mniejsze/większe rysy Nie wiadomo czy dostały wahacze, drążki, zwrotnice, amory ale patrząc na uszkodzenia przednich felg trzeba i z tym się liczyć. Jakby do tego doszła wymiana tarcz to koszty już na dzień dobry są ogromne. No ale można zrobić to po taniości i potem wystawić tą Megane na sprzedaż jako BEZWYPADKOWA i z przebiegiem 50 tys km :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomir19 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dzięki za sugestie. Może uda mi sie w przyszłym tyg. zobaczyć to na żywo, to się dużo wyjaśni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tomir19 udało ci się obejrzeć tą Megankę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomir19 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Niestety nie, taka praca że brakło czasu. Wyjazd mi sie przesunął w tamte strony, a ogłoszenia już nie widze. Albo poszła albo się niedługo znów pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi