tokam Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Zdecydowanie rozglądam się za zadbaną megane dla żony. Koniecznie 5 drzwi, rocznik 2002-2004, najlepiej benzyna+gaz. Polska pónono-wschodnia. [email protected] Edit Witam. Proszę o ocenę dwóch megane: http://tablica.pl/oferta/renault-megane-2004-CID5-ID48hbf.html#d46dcf7a41 http://tablica.pl/oferta/renault-megane-1-6-CID5-ID3X0l9.html#f86f591687 Przyznam, że wolałbym benzynę+gaz, ale wybór nie jest duży:( Podpowiedźcie też proszę, czy jest szansa, że znajdę sensowną megane II w automacie?? A po co na ten temat Kolega pisze w 2 różnych miejscach? Odsyłam do zapoznania się z regulaminem. Wątki połączyłem. Aston76 Edytowane 21 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 w 1 i 2 bardzo zajechane wnętrze, u mnie po 220tyś wygląda o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 brudijr bo pewnie u ciebie przebieg nie kręcony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Podejrzewam, że nie :) Poza tym porównywałem z innymi co miały "ponoć" podobny przebieg do mojej, i doszedłem do wniosku, że moja albo była śmigana tylko po autostradach, albo było wymieniane wnętrze, albo pozostali mają bardzo szorstkie ręce, plecy, tyłek itp... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokam Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 ale widzę, że meganek w automacie jak na lekarstwo...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Automatów szukałbym za granicą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokam Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 a co byście złego o tej sztuce powiedzieli?? http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-b-lpg-sekwencja-automat-C31451702.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Kolego w bajki wierzysz, że ma taki przebieg przy LPG i jest do tego bezwypadkowa. Z tym roczniku pod maską muszą być wszystkie plastiki, brakuje osłony akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi