Skorpioniks Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Witam mam problemik w mojej Reni a mianowicie. Podczas zamykania drzwi z "pilota" na kluczyku jest ten przycisk na nim ;),nie wszystkie drzwi się zamykają. Mam renie z 98r, jest tam w środku taka czujka "czarne na suficie" i zamykają się normalnie "zawsze" tylnie drzwi, klapa bagażnika, klapka wlewu. Problem stanowią przednie drzwi pasażera jak i kierowcy. Nie zawsze zamykają się, nie raz się zamkną pasażera, nie raz kierowcy a znowu pasażera nie itd. Nieraz wszystko się zamknie jak trzeba. I moje pytanko co może być uszkodzone, zepsute. Zamykanie z kluczyka normalne, czyli zamek działa. A mech mówił że trzeba by wymienić zamki ;) . Miał ktoś taki problem Ps: Tylne drzwi mają te bolce które się wsuwają, z przodu nie ma czegoś takiego. " nie mają fabrycznie" Edytowane 28 Listopada 2013 przez Skorpioniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Do przeglądu siłowniki C.Z, ewentualnego smarowania. Może gdzieś na cięgnach też się haczy. Trzeba przeglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 E tam, kostki w drzwiach to raz, wtyczka pod plastikami lewego słupka A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 ;) Też może to być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jej sami admini odpowiedzieli ;) hihi, ok sprawdzę sobie to tylko muszę dobrać się do tych kostek i zobaczyć co i jak a na polku ziu ;) ziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi