CareK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wybiorą szajs - no ale nadal pytam co z tego Ich wybór przecież... Czy Ty chcesz uszczęśliwiać świat i wszystkich dookoła, żeby nie wybierali szajsu? Człowiek to jednostka, która ma wybór, podytkowany takimi, czy innymi opiniami, ale to ich własny wybór, a jeśli wybiorą źle, to tylko i wyłącznie ich sprawa. No chyba, że po prostu chcesz robić za Matkę Miłosierdzia i wszystkich odciągać od złego... I tak, masz rację, ja tego nie czuję ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Generalnie chodzi o to, ze oni twierdzą że "SĄ BEZ STRONNICZY" !!!!!!!!!! Więc jak opisują wady i zalety to niech mówią o wszystkich zaletach !!!!!!!!! Dlatego popieram Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Widzę, że myślimy innymi kategoriami. Twierdzą, że są bezstronniczy - może po prostu się na autach nie znają. Może ktoś im zabulił, żeby tak powiedzieli. Może szef tak kazał - nie wiadomo. Dla mnie to wszystko jedno co powiedzą w TV, naprawdę. Wiadomo nie od dziś, że TV nie jest bezstronna, zawsze jest stronnicza ;-) Takie programy trzeba traktować z przymrużeniem oka, a ktoś kto decyzję o kupnie samochodu podejmuje na bazie jakiegoś programiku z TV to jest prze talentem dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 W pełni Cię rozumiem i podobnie jak Ty mam w d.... co powiedzą inni. Mnie się podoba mój samochód i jestem z niego zadowolony Ale jeżeli omawiają jakieś autko to niech robią to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 To, że gro ludzi może mieć fajne autka, a po takim czymś wybiorą właśnie ten szajs w tym przypadku zafirę - Dokładnie tak Nie każdy zna sie na samochodach i szuka w różnych źródłach opinii o aucie, obejrzy taki program i już dokłada plusik na konto zafiry, albo potem starszy wujek przy obiadku rodzinnym wypomina Ci że nie kupiłeś zafiry bo w telewizji mówili że jest lepsza W takim programie powinni przedstawić zalety jednego i drugiego auta i ocene pozostawić widzowi - takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 W takim programie powinni przedstawić zalety jednego i drugiego auta i ocene pozostawić widzowi - takie jest moje zdanie. I o to powinno chodzić w takich programach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas3003 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Panowie troche was tutaj nierozumie co wam daje ze piszecie zle o innych markach ze bmw opel czy vw sa takie i takie.Jak dla mnie auto to auto sam osobiscie mialem przed renowka 3 vw i jakos niebyly takie zle ,ale przyszedl czas na zmiany i kupilem scenica,niepatrzalem na jakies glupie programy tylko kupilem auto w ciemno i jestem zadowolony. A ze akurat ten pan mial takie zdanie to pies mu mo..e lizal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 My piszemy źle o innych markach ? My tylko chcemy zeby inni byli obiektywni. Lepiej poczytaj inne fora co piszą o francuzach :-| Ja wcześniej miałem "włocha" - byłem zadowolony Teraz mam francuza i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas3003 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Akurat bralem udzial juz w takiej rozmowie na innym forum tylko akurat bylo to jeszcze na forum vw.Wiekszosc ludzi ktorzy chwalili sobie inne auta bo ludzie ktorzy maja po 16lat a zamiast auta maja rower albo moplik ogar200 albo205,a taki test w telewizji jakos mnie i tak nieprzekonuje do zakupu opla.Wole porownac te auta jak wyszly w tescie NCAP i wtedy wiem ktore auto lepiej wypadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 no i znowu ten sam prowadzący zjechał wczoraj meganke I ph II, ten koleś ma chyba jakieś kompleksy na temat francuskich aut :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslawo Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Oglądałem też ten program i inny na tvn turbo , można dojść do wniosku ,że po drogach powinny jeździć tylko NIEMIECKIE i JAPOŃSKIE a reszta...... panowie nie są do końca obiektywni , a tacy powinni być. Zwyrazami szacunku vw to nie koniec świata motoryzacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 [cięcie] Mi także ten program wydaje się coraz bardzie stronniczy w jednym kierunku Narpierw Scenik teraz Megane,gość wogule się nie przygotowuje do prowadzenia programu.Stwierdził że poprzedniczka Megan, 19 była przestażałą konstrukcją a jak na lata w których była produkowana była to bardzo nowoczesna konstrukcja. Niektóre programy TVN Turbo schodzą na psy :-( Nie cytujemy posta w całości, odpowiadając bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ziebice1, Popraw posta bo Ci sie oberwie od modów Co do TVN Turbo i ich "Na każdą kieszeń" to jest z tym mniej wiecej tak samo jak z obiektywnoscią testów samochodów w Auto Świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ze wszystkich programów tvn pozostał tylko jeden mówiący prawde - tvn meteo czy jakoś :-x tak ..reszta to czysta manipulacja i słowa mówione za pieniądze. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Mnie irytują teksty o bezawaryjności Audi, VAG beznadziejności Seata, Skody, no a Francuzi to w ogóle powinni zająć się hodowlą ślimaków. Zresztą nie lubię niemieckich samochodów. No może oprócz Opli które są ładne i fikuśne. Ale to za sprawą stylistów z Włoch, i włoskich silników JTD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi