dezerter35 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Takie pytanko czy mam światła przeciw mgielne z tyłu ? Nie mam świateł przy tablicy rejestracyjnej to mam je w lampach? Kontrolka świeci ale jeżeli przeciw mgielne są tylko w klapie bagażnika to nie ma sensu szukać usterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Takie pytanko czy mam światła przeciw mgielne z tyłu ? A jakiż to problem włączyć je, wysiąść i zobaczyć czy się świecą :( Nie mam świateł przy tablicy rejestracyjnej to mam je w lampach? Jeżeli to jest Scenic I Ph I to powinny być w blendzie na klapie bagażnika, masz przecież czerwone klosze, po obu stronach tablicy. Kontrolka świeci ale jeżeli przeciw mgielne są tylko w klapie bagażnika to nie ma sensu szukać usterki Nie rozumiem o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Włączyć i zobaczyć czy świecą ,żaden problem .Problem jest taki ,że nie mam kloszy przy tab. rejestracyjnej .Pytam czy w tym modelu są w lampach tylnich?Czy wogóle nie ma i nie muszę szukać usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nie ma sensu się przepychać, daj fotkę tylnej klapy. Przypuszczam, że było puk w tył i ktoś założył klapę z PhII, ale muszę zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki ,doszłem sam o co chodzi klapa jest z PhI ale ktoś zmienił plastiki, te od tab. rejestracyjnej.Zamontowane są od PhII(chyba,że taka przejściówka) . W środku (pod tapicerką )klapy jest kostka która działa po podłączeniu żaróweczki(włączeniu świateł przeciwmgielnych tył ) . Problem rozwiązany. Edytowane 9 Grudnia 2013 przez dezerter35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 ktoś zmienił plastiki, te od tab. rejestracyjnej.Zamontowane są od PhII(chyba,że taka przejściówka) . Scenic I po lifcie nie miał już tej plastikowej blendy z przeciwmgłowymi, a te były w tylnych lampach (jedno w lewej lampie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Więc tak z tego mam ten daszek nad rejestracją (wycieraczka niżej ) a w tym zdjęciu nie mam tych plastkiów przy rejestracij ,na tej samej wysokości wyjście wycieraczek i takie same lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Czyli koś tam coś kombinował, bo na bank nie jest to oryginalne. Teraz pytanie co chcesz uzyskać? Jakby co to taką "ramkę" z p-mgielnymi mam na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Chodziło mi o to czy wogóle mam p-mgielne , wychodzi na to ,że niemam. Nie będę nic zmieniał ,wydaje mi się ,że z tym daszkiem nad tablicą wygląda to lepiej. Może kiedyś zmienie lampy ? Ale to przyszłość . Są większe problemy w tym francuziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zawsze możesz poszukać tylnych lamp z PhII i założyć do Swojego Szczeniaczka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Może kiedyś zmienie lampy ? Ale to przyszłość . Raczej szybciej niż kiedyś, światło przeciwmgielne tylne jest obowiązkowe.... U Ciebie jest wymieniona klapa na poliftowa, reszta z przed liftu.. Edytowane 10 Grudnia 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Raczej kiedyś. Przegląd przeszła renata dzisiaj o przeciwmgielne nawet nie spytał (diagnosta) Dodam,że to nie przegląd za ,,flaszkę,, dość dokładny , gość miał problem z tym,że zbiornik gazu jest w miejscu koła zapasowego i nie widać numerów nadwozia. ,,A naklejkę w słupku można nakleić i całkiem inny samochód ,, słowa diagnosty. O światła cofania też nie spytał ,te akurat mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi