Human Resources Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 a nowych dróg jak nie było tak nie ma i co roku prawie 6000 ludzi "idzie do piachu" :roll: :-/ :-( ale kamerki z noktowizorami do megane sport są :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 W Jaśle dostali nową Lagunę ciemnozieloną. Łatwo się pokapować jak jadą za tobą, bo w lusterku widać dwóch buraków w białych koszulach i krawatach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator85 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 pod grojcem tez jezdzi meganka :( ale taka zielono oliwkowa :) pozdrawiam :) uwazajcie na e7 oba pasy mobilki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale w sedanie :( jak mnie ktoś widzi w tylnym lusterku to zawsze przepuszcza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator85 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no ja np na cos takiego jak TY moge tylko liczyc jak wezme od ojca octawie :( srebrna taka jak policja czasem jezdzi :) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale w sedanie w kombii tez jest, 1,9 dciŁatwo się pokapować jak jadą za tobą, bo w lusterku widać dwóch buraków w białych koszulach i krawatach :( w Wawie sie maskuja, maja specjalne czarne kamizelki w vectrze i mondeo żeby im oczojeb..ch mundurów nie było widac a podczas kontroli je zdejmuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator85 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a to kamuflarze [cenzura] heheheh :( no ale trzeba sie strzec :) szczerze to bez CB radia to nie ruszajmy w ttrase :) dzieki niemu ostatnio na trasie do radomia z warszawy VECTRA CZARNA WERSJA C ...o numerach rejestracyjnych WGM a dalej nie pamietam scigala walsnie francuzika hehehe :) dobrze ze mi powiedzieli przez CB bo bym na zakazie i ja poplynol hehehe :) pozdrawiam :) [wyrażaj się normalnie- bronius] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ja miałem "przyjemność" bycia zatrzymanym przez Octavie z wideorejestratorem - smerf stwierdził, że mam zacząć grać w totka bo na kamerze dali rade nagrac tylko jak wyprzedzam na podwójnej ciągłej - prędkości nie zmierzyli bo nie mogli mi na ogonie usiąść bo za duży ruch był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To raczej nie masz się czym chwalić :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a gdzie Cie zatrzymali? jaka octavia? 1,9 tdi 130km? cyknąłes fotke z aparatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Octavia 2.0T 200KM. Capnęli mnie w okolicach Chojnic jak wracałem z Gdańska do Poznania. JacekP - nie jechałem przesadnie szybko (tzw. kamikaze) tylko po prostu przez to że był duży ruch nie mogli mnie dogonic wiec czego mam sie wstydzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sam napisałeś czego ("(...) jak wyprzedzam na podwójnej ciągłej (...) "). Poza tym - racja - nie widziałem sytuacji, może się za bardzo czepiam. Ale Twój podpis nie sugeruje rozsądnej jazdy. A to są takie mocne Octavie? Chyba Octavia II prawda? Ciekawe czy dała by radę Megi II RS No i daj znać jaki kolor, blachy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ta podwójna ciągła kończyła się za jakies 10-15 metrów i po niej była dłuuuuga prosta podpis to może sugerowac ale nie jestem kierowcą z gatunku samobójców To była Octavia I w jasno-niebieskim metaliku z ogromną anteną CB na bagażniku (strasznie charakterystyczna). Blach niestety nie pamiętam bo to było jakiś czas temu. A silnik miała specjalnie montowany na potrzeby policji - podobno nieseryjny z tego co mi powiedzieli :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 bo najmocniejszy był w wersji rs 1,8turbo 180 km (znany z "tetety") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jedna Megane RS już rozbita ==> LINK interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi