cs1313 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Gdzie moge znalesc symbol lub nr zaworu egr do megane 2 1.9 dci 85 kw 2003 rok Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja miałem wszystko napisane na zaworze, a raczej na jego obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cs1313 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 A jesli nie moge tego symbolu sprawdzic to gdzie go moge jeszcze znalesc lub zdobyc ??? Dodano: 10 gru 2013 - 19:45 Żebym mugł wiedziec jaki kupic Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 hmmm, najlepiej jak masz kogoś z takim samym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattmatt Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Chciałbym was zapytać czy jest jakaś możliwość odczytania numeru EGR bez wyciągania go z silnika? w moim aucie potrzebuje wymiany, ale czy np. na podstawie nr vin udzielą mi takiej informacji i czy wogule jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi