jan5 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Mam ogromne luzy w dwóch pozycjach przez co potencjalnych dwóch kupujących odstraszyło więc muszę do sprzedaży to zrobić. Mam do was pytanie jak się do tego przygotować, w co pasowałoby się zaopatrzyć, co się mogło tam stać? Edytowane 29 Grudnia 2013 przez jan5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak gałka kręci się na lewarku, wystarczy ją podkleić. Jak spada również podkleić. Każda inna pozycja gałki na lewarku, to jej fizyczne uszkodzenie i raczej kwalifikuje się gałka do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak gałka kręci się na lewarku, wystarczy ją podkleić........ W pierwszym poście chodziło raczej o luzy całego lewarka w 2 pozycjach wybranych biegów. Niestety nie miałem okazji tego rozbierać w sceniolu starszym i zobaczyć jak to w podstawie lewarka wygląda, więc nie podpowiem rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan5 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 oddałem do mechaników bo się okazało, że nie nie pojadę do domu więc nie mam możliwości naprawy, okazało się ze brakowało jakiejś turlejki, naprawa 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi