Janusz1981 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam To mój pierwszy post więc Witam Wszystkich. Otóż zakupiłem sobie Renault Megan I. W nim znajdowało się Radio Sony, które działało (działa). Z uwagi iż miałem swoje, postanowiłem je zmienić. Moje radio JVC. Problem polega na tym, że po podłaczeniu radio działa, ale nie wydaje żadnych dźwięków . Radio jest sprawne, bo sprawdzałem we Fiacie Punto (działa we fiacie Puto i i Classic). Co może być przyczyną ? Przewód nowy ISO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Przewód nowy ISO. ... i pomylone kable głośników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1981 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ... i pomylone kable głośników. No własnie nie. Na tym ISO wszystko elegancko śmiga w punto. Poczytałem trochę, że może być to związane z Tel mute (w radiu). Dzisiaj to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To nie znaczy że u Ciebie w instalacji nie jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1981 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dobra problem rozwiązany. Jakby ktoś miał podobnie to u mnie było tak: Radio JVC ma zabezpieczenie przed zwarciem, okazało się, że kable w tylnym głośniku były odłaczone i powodowały zwarcie, dlatego radio z automatu nie puszczło sygnału na głośniki, po podłaczeniu do głośnika, wszystko gra. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi