qweluke Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja od siebie dodam że gdyby ktoś chciał to mam do sprzedania C-BOX wraz z tym czarnym gniazdem obok lewarka + instalacja. cena 300pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi851 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Cześć! Megane III, radio Radiosat Bluetooth z wejściem RCA. Kupiłem wejście USB i AUX(to obok zapalniczki) i moduł CBOX. Niestety nie mam kabla i nie mogę go znaleźć na sieci. Czy ktoś z Was może ma taki kabel do sprzedania? Dodatkowo pytanie, czy ktoś z Was z Wrocławia lub okolic jest w stanie zamontować i uruchomić coś takiego? Oczywiście za opłatą? :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ciężki temat z kablem USB dorobić przewód USB z kabla ekranowanego i goldpin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi851 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jest jakiś dokładny model tego kabla? Fabryczne oznaczenie? Przeważnie wpisuję "renault kabel/wiązka usb cbox". Może pod złą nazwą szukam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari27 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Do czego ma być podłączone gniazdo nr1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Instalacja samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari27 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Nie widzę nigdzie tego kabla, on jest gdzieś schowany, gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Jak nie było cbox to go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari27 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Czyli niemożliwe jest dołożenie do mojego samochodu C-BOXa z USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Jak najbardziej tak Kwestia przygotowania instalacji i podłączenia do samochodu , jak potrzeba mogę przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari27 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Bardzo bym prosił, wszędzie szukam ale nie mogę znaleźć nic dokładnego (tylko takie coś znalazłem Połączenie C-box, HELP! ale tam pisze że jest chyba połączony do wyświetlacza) Właśnie próbowałem podłączyć zmieniarkę Yatour, niestety nie działa chociaż przy wyłączaniu radia dioda mignie z 3 razy ale jak włączę to dioda się nie świeci na zmieniarce, więc jedynym ratunkiem był by chyba tylko C-BOX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Polecam kolegę cinas, gość się zna na rzeczy, kupowałem u niego komplet, okablowanie, cbox i instrukcja obsługi. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yari27 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Skorzystał bym jak bym tylko bliżej mieszkał :( Regulamin pkt. 5.13 - Prezes Edytowane 9 Lipca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Do podłączenia będzie 5 przewodów obok radia , mogę zrobić na przelotce bez lutowania wpina się pomiędzy instalację samochodu a radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi